Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Wednesday, October 19, 2011

percaya jugak hadi ya pada teknologi besi...


GERAKAN ANTI PKR
 
 
persidangan ni tak lain nak kumpul keldai yang akan kena tipu tentang perjuangan pas.

keldai ni akan gunakan laptop, samsung tab, iphone, ipad dan segalanya untuk mempopularkan pas pada pru ke 13 nanti.
 
 
 
dalam diam hadi akui besi dan teknologi dalam besi ni penting untuk menjamin sokongan rakyat terhadap pas.

tengok baner kat atas, ada foto hadi di sebelah kiri dan logo youtube di belah kanan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List