Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Thursday, February 9, 2012

Cina Rasis - kenapa mamat cina tu tak buat report Polis bila dia kena pukul?

MPP ONLINE

Gua syak mamat cina tu berbohong dan menyembunyikan kebenaran. Cuba baca komen dibawah ni dari saksi tempat kejadian yang mendakwa mamat cina tu memaki hamun berbentuk perkauman..
I was there..and I didnt hear any BABI or kalau nak makan buat sendiri came out from the workers..the one that I heard is Cibai Punya Melayu?? What is that suppose to mean? Are you trying to make up new stories? ouh,,seriously shit!!

I dont blame the race,,I am blaming the person..very rude.. - 
drshay90

"I was there..and yes..we wait for 1 hour.. yes the service is slow.. because tak cukup staff.. and orang pun sangat ramai... kebanyakkan staff dah penat.. non stop working.. actually ayam tu bukan dah abis.. masih tgh masak and that chinese guy dont want to wait again.. and start maki2... then keluar... mybe tak puas hati dia masuk balik.. and shouting at KFC workers and start maki2 again.... - lowa123456
I was there!!! DO NOT blame the KFC workers. Alot of malay customers also wanted to whack him. The chinese customer was shouting "cibai punya melayu! " at the workers.. he deserve to get whack - mazeeism


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List