Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Wednesday, February 8, 2012

kita berurusan dengan manusia, bukannya robot yang boleh dimaki hamun sesuka hati.

DIN TURTLE

pelanggan yang sememangnya dah OVER dan bermulut celupar, langsung tak mahu bertolak ansur dan memaki hamun para pekerja. Kalau begitulah ceritanya, memang padan muka ! Yang saya nampak, hanya kemarahan yang memuncak, demi menjaga maruah saja yang boleh menghasilkan tindakan sebegitu. Setakat marah2 sedikit, saya rasa mereka dah biasa terima. 


Saya tak berapa nak terima tajuk video ni - 'Pekerja KFC Yang Kurang Ajar'. Setahu sayalah budak-budak Melayu ni ( sepanjang saya pergi ke mana-mana Restoran baik segera atau biasa ) teramatlah sopan melayan pelanggan.







MPP ONLINE

Tapi dari komen-komen saksi di tempat kejadian, dorang kata pelanggan cina tu lah yang memulakan pertengkaran dan bertindak diluar batasan.. Baca komen dibawah ni...



"I was there..and yes..we wait for 1 hour..yes the service is slow..because tak cukup staff..and orang pun sangat ramai...kebanyakkan staff dah penat..non stop working..actually ayam tu bukan dah abis..masih tgh masak and that chinese guy dont want to wait again..and start maki2...then keluar...mybe tak puas hati dia masuk balik..and shouting at KFC workers and start maki2 again.... - lowa123456
I was there!!! DO NOT blame the KFC workers. Alot of malay customers also wanted to whack him. The chinese customer was shouting "cibai punya melayu! " at the workers.. he deserve to get whack - mazeeism

Jadi.., tanpa prejudis dan tanpa sebarang perasaan rasis gua tengok video ni.., pada pendapat gua, ada betulnya jugak customer tu yang salah.. Kalau tak, takkan satu dapur bebudak KFC tu serbu dia..



PUTRA MERDEKA

Tapi 2 ekor talibarut namewee@babiwee ni dikatakan memaki hamun sesedap rasa mulut longkang mak bapak komunis DAPig dia..so what?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List