Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Friday, March 2, 2012

jangan pi dok buat EXPERIMENT BODOH dengan AirAsia macam nih!!


HOMESTAYU1
 
"Itulah.. lain kali kalau nak tempah ticket AirAsia, jangan tergesa-gesa. Kau kena perhati betul-betul sebab AirAsia  ni agak pelik sikit tempahannya. Seat telah di "defaultkan", jangan main taram aja. Melayang RM30 tanpa kau sedar. Tang insuran pulak, entahlah.. click cancel to say no? Entahlah! kat sini tick to say "yes", kat situ pulak un-tick to say 'no". Tak boleh ke "tick" to say "yes" all the way macam biasa-biasa orang dok buat? Banyak aku dengar komplen pasal web tempahan AirAsia ini yang begitu confusing.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List