Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Monday, February 20, 2012

DAP - hatred politic


PISAU

Menyedari kaum Cina bukan dominan didalam negara ini,maka DAP tidak akan berasa rugi apa apa jika memainkan politik perkauman.Sebaliknya mereka menantikan kritikan dan tindak balas daripada orang melayu untuk meraih sokongan yang lebih tinggi daripada kaum cina.


Jika mana mana pihak membantah dengan kenyataan Lim Guan Eng ultrakiasu rasis chauvanis ini,mereka akan dilihat sebagai tidak adil,rasis dan perkauman kerana menghalang hak rakyat Malaysia sedangkan apa yang DAP tidak beritahu kepada penyokong mereka bahawa adalah perlu mendapatkan sokongan majoriti di Parlimen yang sudah tentu pasti perlu sokongan daripada kaum yang dominan dinegara ini .THE UNSPINNERS

Sebagai burung yang terdahulu hinggap, mereka-mereka seperti Tunku Aziz, Aspan, Sakmongkol dan Hata Wahari dah bermimpi jawatan Menteri Kewangan, Menteri Besar, CEO Khaanah dan Menteri penerangan serta Perdana Menteri melalui platform DAP yang mereka sudah nekad masuk.


Nampaknya impian Melayu DAP hancur lebur. Sudahlah debat Lim Guan Eng dan Soi Lek dijalankan dalam bhasa Cina tidak seperti debat Koh Tsu Koon-Guan eng yang menggunakan bahasa Melayu.

Disitu dah diberi signal bahawa sebarng agenda atau perjuangan melibatkan Melayu, Islam atau Raja-Raja Melayu, usahlah dimimpi lagi. DAP hanya cakap untuk menyedapkan. Mereka tidak berminat. 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List