Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Monday, February 20, 2012

betapa Jahat dan kejinya Fitnah pihak Pembangkang


PAPAGOMO

Dulu waktu Nik Aziz sakit tenat Najib Razak lah yang menerbangkan Nik Aziz ke Kuala Lumpur untuk dapatkan rawatan dan dengan segala kemudahan yang terbaik buat pemimpin PAS ini.

Balik sahaja ke Kelantan Nik Aziz mendoakan DOA BALA PECAH PERUT Buat Najib Razak tanpa ucapan terima Kasih ..
(FITNAH KE ATAS NAJIB RAZAK)PM KITA SUDAH BUAT PENGAKUAN TAPI ANWAR MASIH TERKIAL KIAL....SIAPA BENAR SIAPA SALAH

SIAPA BOHONG SIAPA NI....Satu gambar Perdana Menteri Datuk Seri Najib di Batu Caves dan satu lagi Datuk Seri Anwar Ibrahim di Batu Gajah.Ia cuma jadi baru untuk dinilai semula dalam kontek ucapan Perdana Menteri semasa menutup Perhimpunan Ulama, Cendekiawan Islam dan Penulis Maya Kebangsaan 2012 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC),Kuala Lumpur pagi Sabtu.HORAS..!
 
 
Surat diatas ketika ini sedang galak dijaja dan digunakan oleh penyokong-penyokong tegar PR untuk membuktikan apa yang dilakukan Anwar semasa meraikan sambutan perayaan Ponggal di Kuil Sri Maha tempohari tidak salah dan tidak bertentangan dengan hukum agama Islam.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List