Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Monday, January 9, 2012

SUCKS !!


PAPA GOMO

"Minum minum je? Karipap takde ke?"
  
HOUSE PK


Anyway, lantak la depa nak buat apa pun, sebab apa saja mereka mintak sekarang ni semuanya boleh dapat. Ada nampak macam zaman SIALAN TUN DOL sikit dah ni, Apa saja PEMBANGKANG MINTAK, semua mereka dapat! Lepas ni kalau depa bunuh orang pun depa boleh lepas punya!



SELAMATKAN MALAYSIA
Ini  keputusan politik! Najib takut hilang undi krn PRU13 sgt hamper krn bila  Anwar masuk dalam, Najib pikir dia akan hilang undi pengundi atas pagar yg ada simpan simpati pada Anwar! Badan kehakiman sudah tidak percaya lagi krn ada pengaruh politik! 


DARAH SATRIA


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List