Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Saturday, November 12, 2011

Bloggers Prepaid


HOUSE PK
 
Sebenarnya, aku dah dapat tahu dah berapa banyak peruntukan bulanan yang diterima oleh satu pihak yang kononnya "champion" dalam hal ehwal cybertroopers ni. Dan jumlahnya? Tak payah la aku dedahkan...takut korang terkejut pulak nanti...
 
Tahniah la bro. Namun aku ingatkan bahawa performance tu biarlah setaraf dengan harganya. Kalau ranking blog aku yang cikai ni pun ketuanya tak boleh kalahkan, rasanya pihak yang memberikan peruntukan tu perlu kaji semula peruntukan untuk kumpulan "hebat" tersebut.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List