Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Friday, March 2, 2012

"kami hanya mahu makan, mengapa tak boleh?"


PUTRA MERDEKA

Tapi kalau tengok muka sah sah datang sebab nak buat kacau! datang dengan baju anti lynas! apa maknanya tu? tak ke tu dah memberikan gambaran bahawa masuk ke gelanggang orang dengan membawa cabaran!!! tak buat kacau ke namanya?
(Imej from THE UNSPINNERS, here)

HEADBOMB

dap dan pkr memang suka mencari pasal secara radikal... dan aku percaya masa pru13 nanti mereka akan buat lagi onar yang dashyat terlampau... jadi bersedialah kita dengan puak-puak radikal ini

HORAS...!
Laporan lanjut di SINI 

GERAKAN TIMUR
 
Walhal, kita masih ingat, bagaimana kumpulan yang sama cuba membuat provokasi sewaktu majlis rumah terbuka 1 Malaysia sempena Krismas di Kajang tempoh hari.  Mereka muncul dengan sepanduk dan kain rentang, dan cuba membuat huru-hara sebelum dileraikan oleh pihak berkuasa.  
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List