Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Saturday, March 3, 2012

Kalau orang2 macam ni dapat kuasa, bayangkan bahayanya kepada masyarakat?


THE UNSPINNERS

Lagi Badrul cuba nak spin, lagi orang akan korek. Jadi ... diam-diamlah kalau dah kena kantoi!

Pelbagai alasan yang Badrul cuba lakukan tapi cuba check sms antara ustaz ini dengan isteri orang Zatiwani. Ianya akan mendedahkan mereka dah lama bercinta.

Suami Zatiwani dikatakan dah terbaca dalam hp bini dia, langsung dia naik marah dan gaduh. Lepas tu bini dia terus lari dan dikatakan tidor dengan ustaz di hotel.

Bila suami ketuk bilik dia dapati bini dia berkemban pakai towel putih & ustaz tu dah tak bersarban tetapi serabai. Itu macam mana?

Teringat dulu Anwar goda isteri Hamzah Zainuddin.


Memang puak-puak PKR ni ... Tak kira pak lebai pun jadi rosak bila bersama PKR. Pakatan semua ni hanya gunakan ugama sebagai lakunan. Masing ini orang2 yg kuat nafsu atau tak mampu menahan nafsu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List