Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Tuesday, February 21, 2012

Bosan la....Setakat nak tunjuk berani berdebat jer, lain tak ada


AKAK@NILAI
 
Cakap je, takde guna beb.  Perlaksanaan yang penting.  Masa debat, macam-macam boleh cakap, macam-macam boleh janji, boleh kutuk.  Tapi boleh ke janji tu dilaksanakan, bolehke kutukan tu diperbaiki atau dicari jalan penyelesaiannya?  Kalau cakap nak tutup tol, tapi bila menang tol masih terpacak, apa lu cerita? 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List