Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Friday, February 3, 2012

Anak Emas yang SUPER Racist

GERAKAN ANTI PKR

aiyak kanina..itu babi namewee pernah kasi hina azan suboh..
apasat lu tarak bising maa..
aiyak manyak cilaka..manyak cilaka...
lu tengok ini gambar...siapa lagi kurang ajar ?!



HOUSE PK

Apasal benda kecik ni pun mau bising? Tarak kerja lain ka? Itu pun depa dah kasi duit. Bukan nak bersyukur, bikin isu pulak. Mulanua aku malas nak campur tapi bila dah lebey ni aku nak masuk gak la.


VOICES AROUND

Nampaknya memang "one-way street" sahaja... hormat, understanding, toleransi, acceptance hanya laku kepada sebelah pihak sahaja... 1-Malaysia kita!!


Tidak seperti insiden Cikgu Siti Inshah, pengetua di utara (?), Nasir Safar (?) pegawai PM ataupun Penolong Pengarah BTN. Nasir Safar terpaksa meletak jawatan selepas ribut taufan melanda sejurus beliau "tersalah cakap" dalam sebuah majlis. Cikgu Siti Inshah, diarahkan bertukar (?) dan dihinakan dengan pembikinan video Nah! SUCK! oleh ikon kelainan 1-Malaysia.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List