Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Sunday, January 29, 2012

Jadi siapakah sebenarnya membela PELACUR?


TUKANG DOK PEGHATI

Lagi pun, PAS patut berBANGGA jugak kerana turut menyemarakkan 'INDUSTRI' PELACURan seperti di Selangor dan Pulau Pinang.. Ye la.. Bukankah PAS melalui HARAKAH jugak turut menyumbang dalam bab-bab SEKS ini menerusi segala macam IKLAN yang meMUALkan? Mungkin secara terSIRATnya IBU pejabat PAS sendiri yang terletak berHAMPIRan kawasan 'LEGENDA' seperti 'LORONG Belakang MATI' jugak sebagai satu SIMBOLIK atau MANIFESTASI bahawa mereka menyokong keGIATan 'UNDERWORLD' tersebut secara sembunyi-sembunyi? Wuii!! HEBAT Lebai-Lebai PAS nih! Penuh 'TRICK' dalam SERBAN!

PAS MENGAKU 'KAW TEAM' DENGAN PENGERUSI-PENGERUSI PELACUR DI KL
KOMANDO PERANG SIBER


TIMBALAN KETUA PENERANGAN PAS KATA KERAJAAN MALAYSIA TELAH 'SPONSOR' KEGIATAN PELACURAN DI KUALA LUMPUR.....

DIA JUGA HABAQ DAH JUMPA SEMUA PENGERUSI PELACUR DI SANA. DIA KATA PELACUR KAT SANA AKAN TUMBANGKANG BN....TADI HANG KATA KERAJAAN SPONSOR,,,,TIBA-TIBA PELACUR NAK TUMBANGKANG KERAJAAN PULAK,,,,SEMBANG MACAM LAPAQ PENYEPAK SAJA....
ANAK SEBERANG

Sebuah bangunan kilang industri kecil dan sederhana (IKS) di sekitar Meru dipercayai menjadi tempat menyediakan perkhidmatan seks sejak tiga tahun lalu.


PUTRA MERDEKA

Meru??? tu kan tempat ADUN PAS yang berpangkat Pesuruhjaya hamPAS negeri Selangor tu..! tak caya cuba tanya Dr Rani...! Membangun bersama ****mak!!!

 

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List