Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Friday, December 2, 2011

Boleh caya kaaa ?!


DINTURTLE
 
Tapi boleh percaya ke pengumuman tarik diri dari seorang pemimpin Umno ?  KJ pun umum nak tarik diri tapi sekarang dia yang paling kuat melalak  !


Takkanlah dari hampir 3.3 juta ahli ( KLIK ) Umno tak mampu nak cari calon yang lebih baik ? Yalah sampai pemimpin yang dah umum nak tarik diri pun masih dipertimbangkan ? Kecil sangatkah pool pemimpin Umno ?

Mungkin Najib lepas ni kena start fikir strategi bagaimana nak win kan winnable candidate . Yang ini Najib tak perlu penasihat sebab sememangnya Najib PAKAR dalam memastikan calon menang majoriti besar. KLIK

Soo .... macamana nak kejutkan kucing gemuk ni ?   
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List