Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Sunday, November 6, 2011

Naik Letih Nak Mempertahankan


PANEH MIANG
 
 
Sebelum ni hanya orang bawahan saja yang bertungkus-lumus 'terpaksa' mempertahankan isterinya. Tapi kini dia sebagai Ketua Keluarga pun terpaksa jugak masuk campur mempertahankan keluarga sendiri. Nak tunaikan ibadah haji pun tak tenang di Mekah sana. Jika tidak kerana terlalu percaya 110% dengan laporan punahsihat, dan awal-awal lagi dah suruh bakal Hajjah tu diam sebelum PRU-13; pasti sekarang ni dah tak perlu susah payah nak ber'tweet' sana sini semasa menunaikan rukun Islam ke-5. Sendiri tak mahu dengar...sendiri tanggunglah.  
 

Kepada MT UMNO dan punahsihat sekeliling Najib - BRAVO???
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

  • KJ, INILAH MASANYA UNTUK TINGGALKAN UMNO!!! - Walaupun Ahli Parlimen Rembau, Khairy Jamaluddin memberi alasan untuk menghormati majlis angkat sumpah berhubung keputusannya tidak keluar Dewan bersama...
    7 hours ago
  • SEJARAH HARI INI - SEJARAH pagi senin 16 julai 2018 untuk pertama kali gua ke parlimen pertama kali masuk ke parlimen pertama kali masuk ke bilik taklimat gua datang u...
    10 hours ago
  • 愛 LOVE - 張愛玲 愛 這是真的。 有個村莊的小康之家的女孩子,生得美,有許多人來做媒,但都沒有說成。那年她不過十五六歲吧,是春天的晚上,她立在後門口,手扶著桃樹。她記得她穿的是一件月白的衫子。對門住的年輕人同她見過面,可是從來沒有打過招呼的,他走了過來,離得不遠,站定了,輕輕的說了一聲:“噢,你也在這裡嗎?”她沒有說什麼...
    1 day ago
  • Providing Cross-Examination Questions in Advance - The inimitable Fahri Azzat returns to the most awesome blawg with an evisceration of the practice of asking counsel to supply Cross Examination questions i...
    5 weeks ago
  • Apa sebenarnya punca rakyat Malaysia undi PH? - PELBAGAI teori dan andaian dikeluarkan bagi menjelaskan faktor penentu mengapa majoriti rakyat Malaysia memilih Pakatan Harapan pada pilihan raya umum ke-1...
    1 month ago
  • 1MDB – what the Bank Negara could do - In a stunning development yesterday, Bank Negara Malaysia (“BNM”) broke tradition to deliver a very public statement of its obvious disagreement and disen...
    2 years ago

In List