Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Sunday, November 6, 2011

Naik Letih Nak Mempertahankan


PANEH MIANG
 
 
Sebelum ni hanya orang bawahan saja yang bertungkus-lumus 'terpaksa' mempertahankan isterinya. Tapi kini dia sebagai Ketua Keluarga pun terpaksa jugak masuk campur mempertahankan keluarga sendiri. Nak tunaikan ibadah haji pun tak tenang di Mekah sana. Jika tidak kerana terlalu percaya 110% dengan laporan punahsihat, dan awal-awal lagi dah suruh bakal Hajjah tu diam sebelum PRU-13; pasti sekarang ni dah tak perlu susah payah nak ber'tweet' sana sini semasa menunaikan rukun Islam ke-5. Sendiri tak mahu dengar...sendiri tanggunglah.  
 

Kepada MT UMNO dan punahsihat sekeliling Najib - BRAVO???
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List