Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Thursday, October 6, 2011

Main Sembunyi Sembunyi Ketakutan kerana memang BERSALAH?


Taiping Mali @JIWA PARADOX
Peguambela anwar ibrahim mohon sesi keterangan tertutup sebentar tadi. Para wartawan diarahkan keluar kamar. Jelas lah Anwar Ibrahim tidak telus dan takut dengan kebenaran. 

Dulu waktu sesi keterangan Saiful pun Anwar mintak perbicaraan tertutup, sekarang nak bela diri pun minta tertutup.
   
Rakyat Nak tahu apa yang berlaku dan tidak patut Anwar Ibrahim yg kononya dianiaya minta perbicaraan tertutup. 

 
MPP ONLINE
Jelas lah Anwar Ibrahim tu jenis yang tak telus dan takut dengan kebenaran.. Mesti dia ada sembunyikan apa-apa yang boleh meng"kantoi"kan dia..
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List