Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Monday, October 3, 2011

Lagi Saksi Pakar Anwar KANTOI tiada kredibiliti


THE UNSPINNERS 
Perbicaraan kes liwat Anwar akan bersambung hari ini dan dikatakan "doktor ajaib' Thomas Hoogland yang merawat Anwar di Alpha Klinik Munich akan diberi peluang untuk memberi keterangan.

Tetapi sejauh mana kredibiliti Thomas Hoogland untuk menjadi saksi membuktikan Anwar tidak berkeupayaan meliwat Saiful?

Alpha Klinik ditubuhkan pada tahun 1997 oleh 3 orang doktor 'pakar' iaitu Juergen Toft, Horst Dekker dan Dr. Thomas Hoogland sendiri.

Punca Alpha Klinik ditutup adalah kerana ramai pelanggan telah lari meninggalkan mereka ekoran terlalu banyak kes bayaran yang terlampau mahal hingga tidak masuk akal, kecuaian (negligent) dalam rawatan dan termasuk juga rakan doktor Hoogland, Horst Dekker yang telah mencabul jururawat beliau sendiri.
Adakah Anwar Ibrahim bernasib baik ketika menerima rawatan di sini atau hanya satu pentas drama yang sediakan oleh Alpha Klinik untuk Anwar menarik simpati pada harga yang mahal? Adakah Alpha Klinik sedia membantu Anwar untuk dapat tersalur dana operatif Yahudi masyukk? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List