Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Monday, October 17, 2011

Cina Rasis


DINTURTLE
 
Awal tahun ni. angin takde ribut takde, ahLek tiba-tiba bertempik melaungkan cabarannya ... bukan kat siapa-siapa tapi pada dirinya sendiri.

MCA kalau kalah teruk lagi, wa tak hingin sebarang jawatan Menteri. Jangan anggap wa welfare .
 
Maka berbulanlah lamanya ahLek mainkan lagu tu ....
 

 

Baru ni semasa AGM Mca, ahLek ' merayu dalam bentuk sound ' kat Dap - Jangan lawan calon Mca, orang cina rugi kalau cina lawan cina. Kerusi cina tak tambah ...   Ingatkan nak cabar orang kuat Dap supaya lawan calon Mca, konon nak buktikan siapa yang paling layak wakili kaum cina ... rupanya merayu supaya jangan letak calon cina lawan mca !

TERBARU, ahLek ingatkan semula -

Kalau Mca kalah, wa tak hingin jawatan Menteri ........ cuma ditambah sikit kat depan ayat tu - TAPI Mca akan kalah kalau Umno tak pandai bodek cina !   (satu hint buat Najib .. utk terobekkan lagi UMNO)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List