Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Sunday, October 30, 2011

Bloggers United


LU INGAT LU SAPA?
Jadi dah tiba masanya blogger blogger hebat pejuang yang ada tunjuk taring kasi ajar sama ini PEMIMPIN KURANG AJAR. Sekaranglah masanya semua bersatu dan tunjuk kekuatan anda semua agar tidak terus diperlekeh mereka.Dah dekat PRU atau lebih teruk selepas PRU13 nanti pakai tidak lah tu.Kalau patut bersatu dan boikot sebelum PRU ini pun baik jugalah. Gua cuma cadangkan saja... lu orang lebih tahu apa patut buat.  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

  • ELO BRO - ELO BRO apa punya turrr..ini geng cium tangan sultan ni..nak minta perhatian..alo brader, elok lu g baca blog mufti, blog jais ..itu lebih afdal dari l...
    31 minutes ago
  • KJ, INILAH MASANYA UNTUK TINGGALKAN UMNO!!! - Walaupun Ahli Parlimen Rembau, Khairy Jamaluddin memberi alasan untuk menghormati majlis angkat sumpah berhubung keputusannya tidak keluar Dewan bersama...
    10 hours ago
  • 愛 LOVE - 張愛玲 愛 這是真的。 有個村莊的小康之家的女孩子,生得美,有許多人來做媒,但都沒有說成。那年她不過十五六歲吧,是春天的晚上,她立在後門口,手扶著桃樹。她記得她穿的是一件月白的衫子。對門住的年輕人同她見過面,可是從來沒有打過招呼的,他走了過來,離得不遠,站定了,輕輕的說了一聲:“噢,你也在這裡嗎?”她沒有說什麼...
    2 days ago
  • Providing Cross-Examination Questions in Advance - The inimitable Fahri Azzat returns to the most awesome blawg with an evisceration of the practice of asking counsel to supply Cross Examination questions i...
    5 weeks ago
  • Apa sebenarnya punca rakyat Malaysia undi PH? - PELBAGAI teori dan andaian dikeluarkan bagi menjelaskan faktor penentu mengapa majoriti rakyat Malaysia memilih Pakatan Harapan pada pilihan raya umum ke-1...
    1 month ago
  • 1MDB – what the Bank Negara could do - In a stunning development yesterday, Bank Negara Malaysia (“BNM”) broke tradition to deliver a very public statement of its obvious disagreement and disen...
    2 years ago

In List