Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Thursday, October 20, 2011

Apa yang Lebai-Lebai PAS tahu cumalah memecah-belahkan umat ISLAM seterusnya memperALATkan hukum-hukum ISLAM seperti HUDUD demi kePENTINGan mengejar kuasa POLITIK..


TUKANG DOK PEGHATI
 
AIK? Tidakkah USAHA untuk meMURTADkan umat ISLAM yang diLAKUkan oleh segelintir musuh ISLAM yang jadi sekutu POLITIK kepada PAS itu yang sepatutnya diLIHAT sebagai USAHA menimbulkan keTEGANGan antara KAUM? Sudah tentu umat ISLAM akan MARAH dan berTINDAK balas kerana mereka maklum MURTAD itu sangat besar DOSAnya dan patut diHALANG.. Di manakah SUARA Lebai-Lebai PAS yang sebelum ini TEGAR mengHALANG Forum Memeluk ISLAM beberapa TAHUN dahulu? Ke Lebai-Lebai PAS ni dah bertukar 'TITLE' jadik Rahib-Rahib PAS pulak?
 
Rasanya TIDAK ada seSIAPA pun LUPA bagaimana Lebai-Lebai PAS berSUNGGUH-sungguh menyokong 'PEGUAM Betina' yang mengANJURkan BERSIH 2.0.. Sedangkan umat ISLAM maklum 'PEGUAM Betina' inilah yang berUSAHA memperTAHANkan Lina Joy yang MURTAD dan berUSAHA jugak untuk menurunkan TARAF agama ISLAM sebagai agama RASMI dalam Perlembagaan Negara..
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List