Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Wednesday, September 14, 2011

Mat Sabu bercakap atas kapasiti merendah-rendahkan UMNO.

MISTISFILES
 
Apa yang ingin saya sampaikan kepada anda semua ialah,jangan memutarbelitkan sejarah secara merbahaya.Maksud saya ialah mengeksploitasikan sejarah untuk mencapai maksud tertentu sehingga orang lain mengambil kesempatan untuk bersama-sama mengeksploitasikan sejarah kita sampai kita dihalau keluar dari bumi sendiri.
 
Motif saya yang sebenar ialah, tolong hentikan provokasi terhadap UMNO. Apa yang MESTI dilakukan oleh Pas sebenarnya ialah mengajak UMNO kepada Islam secara kasih sayang.
 
 

Siapa yang peduli dengan polis Melayu yang mati ditembak dan anak isteri mereka yang menjerit-jerit kepanasan dibakar hidup-hidup? Siapa yang peduli? Orang bukan Islam tidak peduli. Amerika? Israel? Rusia? China? Ada mereka kesah?

Komunis? Adakah mereka rasa simpati apabila melihat seorang budak Melayu meronta-ronta kepanasan dibakar dalam berek keluarga? Ada mereka peduli? Saya tak kondem PAS atau UMNO tapi ada anda peduli semua ini?

Mengapa perlu bergaduh sesama sendiri dengan cara merendah-rendahkan sejarah sendiri dan mengkondem bangsa sendiri? Ini bodoh namanya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List