Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Monday, September 5, 2011

Hati perut nun di negara cina komunis


MPP ONLINE 
 
Bukan main suka lagi puak-puak Pakatan hentam Najib yang pergi ke luar negara untuk dapatkan rawatan bagi kecederaan lutut dia..
 
Tapi satu perkara yang dorang buat-buat senyap ialah.., Ketua Regim DAP di Penang pun sambut merdeka di luar negara jugak.. Siap bawak family lagi tauu..

Guan ke China mungkin nak sampaikan khabar gembira kat Ketua Komunis di sana.. Mungkin dia nak bagitau yang komunis Malaya dah diterima sebagai pejuang kemerdekaan.. 
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List