Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Thursday, September 22, 2011

Cakap auta saja lebih, pom pang pom pang, dah 20 tahun sampai sekarang apa pun tarak.

PISAU
Sebenarnya kalau korang nak tau,Nik Aziz lebih takutkan Kit Siang dan Karpal daripada Allah.Setiap kali Kit Siang dan Karpal berdehem mesti Nik Aziz dan gerembolan khawarij akan tarik handbrake.
Cakap auta saja lebih, pom pang pom pang, dah 20 tahun sampai sekarang apa pun tarak. Mula mula hudud, lepas tu negara kebajikan, sekarang ni hudud balik, lepas pilihanraya jadi negara kebajikan. Apa hal orang tua ni?

Nik Aziz minta semua pihak jangan takut hukum hudud

KOTA BHARU 20 Sept. - Menteri Besar, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat (gambar) meminta semua pihak termasuk bukan Islam supaya tidak takut dengan hukum hudud kerana ia bukannya dilaksanakan oleh orang politik.

"Justeru, saya mengharapkan tabiat menolak hudud dapat diperbetulkan agar jangan menjadi kebiasaan dalam kalangan masyarakat," katanya.-Utusan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List