Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Sunday, August 21, 2011

Pakatan ni memang binawe. Masa dorang menang undi pos tak bising.


GERAKAN ANTI PKR 
  
bila kalah undi pos, mula terpekik telolong macam dapat sawan babi. bodoh punya mat sabu.
 
 
yang bodoh piangnya, pendedahan skandal undi pos tentera ni kantoi sekali lagi bila pengakuan 4 malaun x tentera tu mengakui mereka diarah memangkah kertas undi pos pakai pen.

apa kejadahnya pangkah kertas undi pakai pen .
nak menipu pun biarlah kemas sikit jalan cerita.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List