Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Thursday, August 25, 2011

Melayu semakin bingai


HOUSE PK - Sumber : Jebat Berkokok 

Bangsa lain jolok dan siram minyak, Melayu pulak yang tolong nyalakan api dan Melayu jugak yang nak kena padamkan api.
Lama-lama esok Melayu sendiri yang akan terbakar. Rentung!!! 


DAP langsung tak boleh masuk ke kawasan pengundi Melayu.

Tapi sekarang di banyak negeri lain termasuk di Kelantan, terlalu banyak ruang yang Melayu berikan pada DAP. Waimah, MCA dan MIC yang dah lama dalam Barisan Nasional pun tak mendapat ruang seperti tu oleh orang-orang Melayu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List