Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Wednesday, August 17, 2011

Kurang-kurang dia buat keputusan. Cuma keputusan dia saja salah


HUSIN LEMPOYANG

"Kalau Tun masih lagi PM, tak jadilah negara macam gini. Ada masaalah, dia akan selesai. Sebelum jadi masaalah, dia dah selesaikan. Nampak nak jadi masaalah, siang-siang dia akan buat keputusan,".




"Orang sekarang cakap Najib dah mula flip flop macam Pak Lah. Orang kata dia dah lagi teruk dari Pak Lah."

"Isyyyy ... merepeklah kau!"

"Najib ni asyik tak mahu buat keputusan. Tunggu last minit saje. Ada isu, dia pergi luar negara. Takut tak popular.

"Sepupunya asyik kasi amaran tapi takut juga ambil tindakan
."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List