Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Saturday, August 20, 2011

Kita mahu bertanya kepada UMB (diwujudkan diatas kegagalan Bilik Perang Khairy Jamaluddin) apakah mereka sedar atau tidak bahawa kebanyakkan daripada mereka ini tidak dilahirkan sebagai pejuang.Dikala ini kita dapat melihat kegagalan kegagalan yang nyata dipihak pro kerajaan untuk bersaing terutama UMB yang diwujudkan untuk tujuan tersebut. Maka alternatif terbaik ialah Cytro Pro kerajaan telah berhempas pulas didalam peperangan tersebut walaupun dibantu hanya sedikit oleh orang orang UMNO atau UMB. Persoalan yang nya dimanakah mereka dimasa ini.?
Cytro pro kerajaan jauh ketinggalan ke belakang diserang bertali arus didalam facebook, twitter namun kita masih boleh menarik nafas lega kerana disatu pihak pula iaitu didalam sudut blogger – Pro kerajaan masih mengungguli kehadapan - Kebanyakkan dari beribu blogger yang ada di Malaysia ini kebanyakkan nya tidak bernaung dibawah UMB - Mereka telah diwujudkan sebelum nafas UMB dihela.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List