Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Sunday, August 28, 2011

Kalau dah BAPAK VERNAKULAR.....


DIN TURTLE
 
 
Yang sebenarnya berapa ramai pelajar cina yang dapat biasiswa dari kerajaan, tak kiralah dari agensi manapun, setiap tahun ? Saja nak tahu .... yalah, diorang bising sangat 3-4 bulan lepas hal biasiswa pelajar cina, siap ada sekor tu nak saman kerajaan sebab dia tak dapat biasiswa kemudian tuduh kerajaan rasis lah..... Amacam Nazri , ada angka tu ?

Oya, satu lagi .... yang ini saya tak berapa pasti tapi ada saya dengar / baca yang 1MDB ni asalnya ditubuhkan menggunakan wang royalti yang sepatutnya diterima oleh Terengganu, ye ke ?
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List