Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Sunday, August 14, 2011

Jahat Jahat kita jangan JAHIL bila Bab sebegini. Anak cucu cicit yang bakal terima akibat dari kejahilan kita menyokong agenda si Kafir dalam menjahanamkan Islam.


PAPAGOMO 
Timbalan Dato Bandar dalam kenyataan nya juga secara jelas dan nyata menyatakan bahawa Bangunan DUMC tersebut tidak pernah diluluskan oleh MBPJ. Jika sudah jelas melanggar undang undang kerajaan Tempatan jadi mengapa MBPJ tidak mengambil tindakan yang sewajarnya ke atas bangunan tersebut

Dalam laporan tersebut jelas menunjukkan kepada kita semua bagaimana pimpinan DAP telah campur tangan keatas tugas yang sepatutnya dijalankan oleh MBPJ dalam penyitaan DUMC tersebut.

A.P.A.
Patutlah Ops yang patut dijalankan tiba tiba batal dan MBPJ terpaksa mengeluarkan kenyataan 360 degree mengatakan tiada Ops saperti itu dirancang oleh mereka. Rupanya diugut Ronnie The Don Liew,"Lu orang bikin operasi juga nanti saya kasi tukar ini semua Penguatkuasa! Lu orang ada faham".


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List