Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Thursday, August 18, 2011

Hanya Menyalak Kosong?


GERAKAN ANTI PKR 
pas tuduh umno umno dalang disebalik 'serbuan' JAIS ke atas dumc.

siapa tuduh ? mustapa ali tuduh.


kalau dah ada bukti, sila keluarkan. tak payah cakap banyak aku ada, aku ada bla bla bla. keluarkan terus bukti yang kau ada tu. rakyat nak tengok !


 BUMIYANG

Mana buktinya... masih lagi X bagi...jangan jadi macam PKR sudahlah... "lempar batu, sembunyi tangan".


AZLI SHUKRI TODAY 

Kalau sekadar cakap, budak tadika pun boleh main tuduh membabi-buta. Mengapa nak tunggu pertemuan dengan pengarah JAIS baru mahu dedahkan kononnya UMNO ada campur tangan? Dedahlah sekarang, bukankah memang sudah menjadi tabiat jahat Pakatan Rakyat suka mendedah keburukan orang lain? Dedahlah segala bukti yang kononnya beliau ada itu?


GERAKAN TIMUR
 
Akhirnya, UMNO juga yang bersalah, walaupun hanya berbekalkan spekulasi.










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List