Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Thursday, August 11, 2011

GEREJA HARAM


THE UNSPINNERS

Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) mengesahkan khbar angin sebelum ini bahawa Gereja Methodist Damansara Utama (DUMC) Seksyen 13, Petaling Jaya itu 'gereja haram'. 
Kalau ikut permohonan yang mereka (DUMC) minta kita, ialah pembinaan pusat komuniti bukan gereja. Di sini berlaku salah guna permohonan dan boleh dikenakan tindakan,” - Penolong Pengarah Kawalan Bangunan MBPJ


GERAKAN TIMUR

Dan begitulah liciknya harbi laknatulllah dalam cubaannya untuk membuat kacau bilau terhadap umat Islam.  Dan hasilnya, tak perlu pandang jauh, cukup untuk kita lihat contoh terbaik, iaitu PAS.. caca marba, kacau bilau dari sudut akidah dan janji perjuangannya.. kalau tidak keberatan, mungkin sudah memasuki fasa munafiq?

HOUSE PK

Aku baru mendapat tahu, Gereja Methodist Damansara Utama tidak jadi disita oleh Majlis Bandaraya Petaling Jaya, sekalipun keputusan untuk menyita bangunan tersebut kerana perlanggaran syarat, telah dibuat.

Sebabnya, campurtangan Teresa Kok dan Ronnie Liu telah menyebabkan Khalid Ibrahim selaku Menteri Besar Selangor mengeluarkan arahan kepada MBPJ agar membatalkan proses penyitaan berkenaan. MBPJ juga diarahkan supaya menafikan berita sebelum ini yang bangunan yang menempatkan gereja yang didakwa cuba memurtadkan orang Islam, hendak disita.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List