Recent Posts

Link Exchange

Sekiranya anda menyenaraikan blog ...LISTED!!! dan/atau VOICES AROUND di blog anda, tetapi blog anda tidak tersenarai di dalam "Honour List" di bawah ini, mohon tinggalkan mesej di VOICES AROUND


Terima kasih!!


Sunday, August 21, 2011

Cakap Kosong Liur Basi


DINTURTLE 


Cakap saja .... semua orang boleh cakap. Setakat yang dah terbukti, habuk pun tarak ......
 
Ahli perniagaan Melayu kecam Teraju gerak ‘macam kura-kura’
 
Kegagalan TERAJU
 
CEO TERAJU – BERSILAT / BERTAICI? 

read more... 


Cakap cakap retorik baik dari pihak yang nak memberi dan pihak yang menuntut dah macam bunyi langau dan nyamuk kat tepi telinga, hakikatnya  Bumiputera dan Melayu masih duk kat takuk tu jugak...

Buatlah beribu seminar dan konvensyen,bentanglah beribu ketetapan dan desakan pun,tapi kalau muka muka Melayu dan Bumiputera yang itu jugaklah yang terlibat,jawapnya Pi Mai Pi Mai Duk Tang Tu lah jugak...buat buang karan!
read more... 

JUST MY THOUGHTS
 
However, after the infamous MAS-AA share swap deal making the well connected rich much richer, I am a bit skeptical, lets see whether this Najib Gomen walks its talk or just giving out mere rhetorics because the general election is coming nearer and nearer.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...LISTED !!!

Demi Negara - Recent Comments

D' L I S T E D ! ! !

This List

The Other List

In List